Rakennatko kasvihuoneen?

Meillä on siihen useita erinlaisia ​​muovilevyvaihtoehtoja. Pidämme tärkeänä sitä, että ostamasi muovilevy on ajan mittaan kestävä, eli ottaa huomioon kestävän kehityksen näkökulman.

Kaikki levymme on valmistettu polykarbonaatista tai polyesteristä/lasikuidusta, jotka ovat erittäin iskunkestäviä materiaaleja, ja joilla on pitkä käyttöikä.

Toinen tärkeä tekijä on se että kaikissa Muoviekspertin valokatteissa on erittäin tehokas UV-suoja, joka tarkoittaa että levyt ovat UV-tasaisia ja siten niiden käyttöikä on pidempi. Ne eivät haurastu eivätkä halkeile samalla tavalla kuin PVC:stä valmistetut levyt. Lasikuitulevyt ovat 100 % kierrätettäviä polttamalla, ja PC (polykarbonaatti) -tuotteet kierrätetään muovikierrätyksen kautta.

Kasvihuoneessa haluamme saavuttaa kasvihuoneilmiön ottamalla talteen auringon lämpösäteilyä, jossa seinät sitten säilyttävät lämmön – lämpösäteilyä sitovia kaasuja kutsutaan kasvihuonekaasuiksi.

On olemassa sileitä polykarbonaattilevyjä ja trapetsin muotoisia valokatteita, jotka koostuvat yhdestä kerroksesta (ilman ilmakanavaa) ja siksi niiden eristyskyky on alempi kuin kennolevyn joka sisältää ilmakanavoita. 16 mm kennolevyllä on siis parempi eristysominaisuus verrattuna 10 mm:n kennolevyyn. Kaikki alla olevat tuotteet sopivat hyvin kasvihuoneisiin, mutta kennolevyn eristysominaisuudet ovat hieman paremmat.